Program

Bohemian Rhapsody

 

 

Kulturní dům Dolní Benešov vás srdečně zve na

 

LETNÍ KINO

 

BOHEMIAN RHAPSODY

 

 

Životopisný / Drama / Hudební/Velká Británie / USA, 2018

 

 

Obsah:Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět.

 

Hrají:Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander, Mike Myers, Aaron McCusker, Meneka Das, Ace Bhatti, Priya Blackburn, Dermot Murphy, Dickie Beau, Tim Plester, Jack Roth, Max Bennett, Neil Fox-Roberts, Kieran Hardcastle, Bruce Mackinnon, Michelle Duncan, Matt Greenwood, Jess Radomska, Philip Andrew, John Ottman, Adam Lambert, Freddie Mercury.

 

Čtvrtek 11. 7. 2019 od 21.30 hodin v  zámeckém parku.

Akce se koná pouze za příznivého počasí!!!!

 

Občerstvení zajištěno - vstupné dobrovolné

 

kalendář

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

rezervace

Kulturní dům Dolní Benešov
je zde pro Vás

Kulturní dům je příspěvkovou organizací města Dolní Benešov.
V regionu patří k objektům s největší kapacitou, s kvalitní vybaveností a výhodnou lokací. V KD je možno konat kulturní, společenské, vzdělávací akce v různém rozsahu. K dispozici je velký sál s kapacitou 420 osob. Jeviště odpovídá vybavením požadavkům zájezdových divadel, koncertů velkých hudebních těles. K dispozici je dále přísálí s kapacitou cca 80 míst a barem pro oslavy, školení, projekce atd.

benesovdolbendkudyznudyinformuji

Všechna práva vyhrazena, Copyright kddb.cz - Kulturní dům Dolní Benešov
Tvorba webových stránek: Poradnyweb.cz