Program

BAJKEŘI

 

 

Kulturní dům Dolní Benešov vás srdečně zve na

 

LETNÍ KINO

B A J K E Ř I

 

Komedie, Česko, 2017                                                                        Režie: Martin Kopp

 

Hrají:  Adam Mišík, Hana Vagnerová, Jan Komínek, Vojtěch Machuta, Celeste Buckingham, Štepánka Fingerhutová, Esther Lubadika, Julie Šurková, Pavel Nečas, Tomáš Matonoha, Vanda Hybnerová, Michal Suchánek, Václav Postránecký, Dana Batulková, Jakub Štáfek, David Suchařípa, Linda Rybová, Milan Šteindler….

Obsah: Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce.

 

Čtvrtek 12. 7. 2017 ve 21.00 hodin v  zámeckém parku.

Akce se koná pouze za příznivého počasí !!!!

 

Občerstvení zajištěno - vstupné dobrovolné

 

kalendář

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

rezervace

Kulturní dům Dolní Benešov
je zde pro Vás

Kulturní dům je příspěvkovou organizací města Dolní Benešov.
V regionu patří k objektům s největší kapacitou, s kvalitní vybaveností a výhodnou lokací. V KD je možno konat kulturní, společenské, vzdělávací akce v různém rozsahu. K dispozici je velký sál s kapacitou 420 osob. Jeviště odpovídá vybavením požadavkům zájezdových divadel, koncertů velkých hudebních těles. K dispozici je dále přísálí s kapacitou cca 80 míst a barem pro oslavy, školení, projekce atd.

benesovdolbendkudyznudyinformuji

Všechna práva vyhrazena, Copyright kddb.cz - Kulturní dům Dolní Benešov
Tvorba webových stránek: Poradnyweb.cz