Program

Všechno nebo nic

 

 

Kulturní dům Dolní Benešov vás srdečně zve na

LETNÍ KINO

 

VŠECHNO NEBO NIC

 

Komedie, Česko, Slovensko, Polsko 2017                Režie: Marta Ferencová

Hrají:  Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol, Petr Vaněk, Ľuboš Kostelný, Zuzana Krónerová, Luděk Sobota, Jan Budař, Vlastina Svátková, Petra Hřebíčková, Bronisław Wrocławski, Vladimíra Havlíčková, Marek Salvet, David Piskor, Amélie Pokorná, Václav Upír Krejčí, Leoš Mareš, ……..

Obsah: Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali...

 

Čtvrtek 3. 8. 2017 ve 21.00 hodin v  zámeckém parku.

V případě nepříznivého počasí v sále kulturního domu.

Občerstvení zajištěno - vstupné dobrovolné

Film je nevhodný mládeži do 12 let.

 

kalendář

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

rezervace

Kulturní dům Dolní Benešov
je zde pro Vás

Kulturní dům je příspěvkovou organizací města Dolní Benešov.
V regionu patří k objektům s největší kapacitou, s kvalitní vybaveností a výhodnou lokací. V KD je možno konat kulturní, společenské, vzdělávací akce v různém rozsahu. K dispozici je velký sál s kapacitou 420 osob. Jeviště odpovídá vybavením požadavkům zájezdových divadel, koncertů velkých hudebních těles. K dispozici je dále přísálí s kapacitou cca 80 míst a barem pro oslavy, školení, projekce atd.

benesovdolbendkudyznudyinformuji

Všechna práva vyhrazena, Copyright kddb.cz - Kulturní dům Dolní Benešov
Tvorba webových stránek: Poradnyweb.cz