Program

Bezva ženská na krku

 

Kulturní dům Dolní Benešov vás srdečně zve na

 

LETNÍ KINO

 

BEZVA ŽENSKÁ NA KRKU

 

Komedie, Česko, 2016                                                            Režie: Tomáš Hofmann

Hrají:  Petra Hřebíčková, Ondřej Vetchý, Miroslav Táborský, Jiří Langmajer, Tereza Kostková, Jenovéfa Boková, Václav Postránecký, Matouš Ruml, Kristína Svarinská, Ondřej Malý, Pavla Tomicová, Nela Boudová……..

Obsah: Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit…

 

Čtvrtek 20. 7. 2017 ve 21.15 hodin v  zámeckém parku.

V případě nepříznivého počasí v sále kulturního domu.

 

Občerstvení zajištěno - vstupné dobrovolné

 

kalendář

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

rezervace

Kulturní dům Dolní Benešov
je zde pro Vás

Kulturní dům je příspěvkovou organizací města Dolní Benešov.
V regionu patří k objektům s největší kapacitou, s kvalitní vybaveností a výhodnou lokací. V KD je možno konat kulturní, společenské, vzdělávací akce v různém rozsahu. K dispozici je velký sál s kapacitou 420 osob. Jeviště odpovídá vybavením požadavkům zájezdových divadel, koncertů velkých hudebních těles. K dispozici je dále přísálí s kapacitou cca 80 míst a barem pro oslavy, školení, projekce atd.

benesovdolbendkudyznudyinformuji

Všechna práva vyhrazena, Copyright kddb.cz - Kulturní dům Dolní Benešov
Tvorba webových stránek: Poradnyweb.cz