Zpět na: Články

5. srpen sobota 17:00

Cirkusové divadlo - Cirko Hopley - vstupenky na místě 150Kč (do 3 let věku zdarma)


 Fenomenální cirkusová show

HOPLEY CIRKO – unikátní nejmenší cirkus v historii - nevídaná akrobacie "v kuchyni", údiv a radost, alla "nový cirkus" - Michal Mudrák (vyznamenán min. kultury Dánska)

Cirko Hopley - vzájemná sdílení, blízkost a potěšení z pozoruhodných výkonů v malinkém cirkusovém stanu o průměru pouhých 10 m.

Čajkrobat - Teacrobat (excelentní výkony i humor)

Michal Mudrák – akrobat a představitel tzv. „nového cirkusu“, spolupracující s týmem bratří Formanů, umělec vyznamenaný ministerstvem kultury Dánska...

V nejmenší cirkusovém stanu v historii, který takto bude zapsán do České knihy rekordů, Vás umělec přesvědčí o tom, že svět pohybu v kuchyni, alchymie vaření a svět cirkusu může mít k sobě velmi blízko, jde jen o to je propojit, a to má na starosti hrdina tohoto představení, který se pozve diváky k sobě do stanu a zároveň do kuchyně - ukáže jim svět akrobatické kuchyně, kde cvičí svá čísla, udržuje se v kondici, dává si nejrůznější překážky tak, aby se zdokonaloval ve svém umění a diváky tak tedy pohostí svým cirkusovým uměním a hravostí předvedenou ve formě přípravy pohoštění. Vidíme tedy do kuchyně akrobatovy a každá jeho činnost i ta nejprostší je vlastně malý akrobatický výstup a při tom se jedná o každodenní činnost, kterou každý dobře známe. Teacrobat předvede celou paletu akrobacie od prostých základů až k mistrovským číslům a dovednostem. Všechny akrobatické kousky jsou provedeny hravou formou, jedná se o akrobata s esencí klauna.

Představení je vhodné jak pro dospělé, tak pro děti 5+.

Interpretace: Michal Mudrák

více informací

Cirkusové divadlo - Cirko Hopley - vstupenky na místě 150Kč (do 3 let věku zdarma)

 

 

Unikátní nejmenší šapitó, skvělá cirkusová, humorná show 


kalendář

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

rezervace

Kulturní dům Dolní Benešov
je zde pro Vás

Kulturní dům je příspěvkovou organizací města Dolní Benešov.
V regionu patří k objektům s největší kapacitou, s kvalitní vybaveností a výhodnou lokací. V KD je možno konat kulturní, společenské, vzdělávací akce v různém rozsahu. K dispozici je velký sál s kapacitou 420 osob. Jeviště odpovídá vybavením požadavkům zájezdových divadel, koncertů velkých hudebních těles. K dispozici je dále přísálí s kapacitou cca 80 míst a barem pro oslavy, školení, projekce atd.

benesovdolbendkudyznudyinformuji

Všechna práva vyhrazena, Copyright kddb.cz - Kulturní dům Dolní Benešov
Tvorba webových stránek: Poradnyweb.cz